Thuis-batterij

Voor een offerte op maat

Waarom kiezen voor een thuis-batterij?

Opslag van energie is de toekomst. Een thuisbatterij zorgt ervoor dat u het grootste stuk onafhankelijk wordt van het net.

Het teveel aan stroom dat overdag door de PV-installatie geproduceerd wordt, wordt automatisch op intelligente wijze verdeeld onder de gebruiker, de batterijen en het net. 

Met de komst van de “slimme-meters” (bi-directionele meters) wordt de plaatsing van een thuisbatterij nog interessanter : doordat u de zelfgeproduceerde stroom direct kunt verbruiken van de panelen en de batterijen door de dag en ‘s avonds tot de morgen op de batterijen alleen, zal de slimme-meter niets registreren en betaalt u minder.

Door de sterk dalende prijzen is een thuisbatterij een betaalbare oplossing geworden waardoor u nog meer groene energie uit uw zonnepanelen haalt.

Hybride omvormer

Een hybride omvormer  is de omvormer van de toekomst die op intelligente wijze de opgewekte Zonne-energie verdeeld waar de energie nodig is, ofwel naar de gebruiker, ofwel naar de batterij en zo weinig mogelijk naar het net. Zodat het maximum vermogen van de zonnepanelen en batterijen kan gebruikt worden.

Waarom onze batterijen en omvormer?

ark bat

Deze batterijen van Growatt zijn moduleerbaar

je kan tot 10 modules van 2.56Kw op elkaar plaatsen wat een totaal van 25.6Kw opslagcapaciteit heeft. 

Scroll naar boven