Thuis-batterij

Voor een offerte op maat

Waarom kiezen voor een thuis-batterij?

Opslag van energie is de toekomst. Een thuisbatterij zorgt ervoor dat u het grootste stuk onafhankelijk wordt van het net.

Het teveel aan stroom dat overdag door de PV-installatie geproduceerd wordt, wordt automatisch op intelligente wijze verdeeld onder de gebruiker, de batterijen en het net. 

Met de komst van de “slimme-meters” (bi-directionele meters) wordt de plaatsing van een thuisbatterij nog interessanter : doordat u de zelfgeproduceerde stroom direct kunt verbruiken van de panelen en de batterijen door de dag en ‘s avonds tot de morgen op de batterijen alleen, zal de slimme-meter niets registreren en betaalt u minder.

Door de sterk dalende prijzen is een thuisbatterij een betaalbare oplossing geworden waardoor u nog meer groene energie uit uw zonnepanelen haalt.

Hybride omvormer

Een hybride omvormer  is de omvormer van de toekomst die op intelligente wijze de opgewekte Zonne-energie verdeeld waar de energie nodig is, ofwel naar de gebruiker, ofwel naar de batterij en zo weinig mogelijk naar het net. Zodat het maximum vermogen van de zonnepanelen en batterijen kan gebruikt worden.

Waarom onze batterijen en omvormer?

bat 13

Batterijen op het net

Met programmeerbare software kan via pc of gsm  op elk moment de instellingen op de omvormer ingesteld worden zodat je de batterij kan opladen s’nachts en de opgeslagen energie overdag kan consumeren, waardoor je meer energie haalt uit je Pv-systeem, wat zorgt voor extra besparingen.

de batterijen-box

we hebben verschillende batterij-boxen waarin we de batterijen per stuk kunnen opstapelen.<br> De box hangt af van hoeveel batterij-modules er geplaatst gaan worden.

Modulaire batterijen

Onze batterijen zijn moduleerbaar van 2.4 Kwh tot 96 Kwh.

Scroll naar top