fbpx

Zonnepanelen

Een zonnepaneel, ook wel PV-paneel genoemd,wekt elektriciteit vanuit zon. Zonnepanelen worden gebruikt om duurzaam energie op te wekken. In de loop van de jaren zijn de prijzen van de PV-installatie heel sterk in prijs gedaald en het vermogen per paneel steeds groter geworden. Deze evolutie zorgt ervoor dat de huidige installaties een terugverdientijd hebben van minder dan 8 jaar, zelfs zonder subsidies.

nphase

zonnepanelen met Enphase

Zonnepanelen die elk op zich stroom leveren 

enphase 1
omvormers gro

Omvormers

De omvormer hoort bij  de Pv-installatie. Deze zorgt namelijk voor het omzetten van de  geproduceerd energie van de zonnepanelen. 

Hybride omvormer

Een hybride omvormer  is de omvormer van de toekomst die op intelligente wijze de opgewekte Zonne-energie verdeeld waar de energie nodig is, ofwel naar de gebruiker, ofwel naar de batterij en zo weinig mogelijk naar het net. Zodat het maximum vermogen van de zonnepanelen en batterijen kan gebruikt worden.

om met bat

Monitoring van de omvormer op pc/tablet/gsm

Met de hybride omvormer van Growatt, kan je alles monitoren en instellen vanop je pc, laptop en gsm.

Zo kan je real time zien wat jou Zonne-installatie opbrengt, wat de batterijen doen en wat de woning op het moment nodig heeft. 

Montagesystemen

Er zijn twee verschillende montage systemen voor de ophanging van de zonnepanelen. landscape of portret. deze zijn bevestigbaar op zadeldaken alsook op platte daken.

Sluit Menu