Waarom kiezen voor Infrarood verwarming?

  1. Installatie kost is 30% minder dan mazout ,  gas of warmtepomp.
  2. Geen onderhoud.
  3. Meer comfort door op elke kamer een thermostaat.
  4. Meer ruimte in kleine ruimtes door plaatsing plafond.
  5. Veel gezonder dan een normale verwarming.
  6. Veel goedkoper in het verbruik van energie.
  7. Onze infrarood verwarmingspanelen bestaan uit getemperd, gehard glas als warmteafstralingsbron, omrand door een kader van aluminiumprofielen, of zonder kader, afhankelijk van uw voorkeur, het toepassingsgebied en de noodzakelijkheid.

De panelen kunnen ofwel direct gekoppeld worden aan het elektriciteitsnetwerk, of kunnen middels het stopcontact op 220V worden aangesloten

Verschillende uitvoeringen mogelijk afhankelijk van het type en/of de maten en vermogens van de verwarmingspanelen.

ifr foto 1 2

Toepassingen van infrarood panelen?

ifr foto 2 1

Infraroodpanelen

Standaard zijn onze panelen aan de voorzijde voorzien van effen glas,  mat glas wit of zwart.De panelen en/of kaders kunnen in een gewenste RAL kleur worden uitgevoerd.

termostaat

Design thermostaat

Eén thermostaat kan meerdere verwarmingspanelen van verschillende types aansturen en controleren, waarbij een unieke code wordt toegekend aan elk paneel.

 

Er bestaat tevens de mogelijkheid om via een eenvoudig downloadbare app je verwarming te sturen vanop afstand, uiterst interessant voor een tweede verblijfsplaats verder afgelegen.

Uiteraard kan onze thermostaat eenvoudig worden geprogrammeerd volgens uw levensstijl en gewoontes.

infrarotheizungen

Residentiële verwarmingstechnieken

Elektrische verwarming is met infraroodverwarming is eenvoudig te installeren in de vorm van strakke omkaderde glaspanelen. Dankzij de combinatie met onze draadloze en precieze modulerende thermostaatregelaar, is onze infraroodverwarming uiterst energie-efficiënt en dus zeer zuinig.Onze verwarming kan toegepast worden zowel in particuliere woningen en appartementen, alsook in burelen en commerciële gebouwen, maar eveneens ook in Hot Yoga studio’s, wellness-centra, sauna’s, etc.

Waarom kiezen voor infrarood terras verwarmers?

Stripheater Donkerstraler 2.4Kw

Onze Stripheater is een aangename en esthetisch mooie donkerstraler. Deze infraroodverwarmer wordt niet roodgloeiend en is uitermate geschikt voor veranda’s.

ifr foto 4 1

Terras verwarmers van Heliosa

De Heliosa is een zeer performante terrasverwarmer voor buitengebruik. Met de bijbehorende beugels is een plaatsing tegen de muur of plafond mogelijk. Deze infraroodverwarmer verwarmt een oppervlakte van ca. 15 m².

ifr foto 7
heliosa design standaards
obelisk

Bureel verwarmer

Onze onder-bureel-verwarmer is een flinterdun verwarmingselement met zelfklevende zijde. Deze infraroodverwarmer geeft een aangename en efficiënte stralingswarmte aan benen en voeten. Het vermogen is regelbaar en het toestel verbruikt bij vol vermogen na 8u gebruik slechts ca. 30 eurocent.

been verwarmer 2